Budimo oprezni, ali ne zaboravimo uživati 😷🙂 Još smo tu za Vas, računajte s nama! Saznajte više

Što nam je korona pokazala? Budimo oprezni, ali ne zaboravimo uživati

ČO NÁM UKÁZALA KORONA? BUĎME OPATRNÍ, ALE NEZABÚDAJME SA TEŠIŤ

Živimo u posebnim vremenima. Prije samo nekoliko dana Europa je bila mjesto na Zemlji koje nije znalo za ograničenja. Granice nisu postojale, putovanja nikad nisu bila jeftinija, a problemi – ako su uopće postojali – obično su se nazivali izazovima. Slično je bilo i s našom e-trgovinom. Otvaralo nam se sve više tržišta, obitelj naših kupaca divno je rasla i teško se možemo sjetiti dana bez ideje koja bi malo unaprijedila naš posao.

Koliko bi bilo lakše svima nama da nismo znali koronu... Znate, dobrih se vremena uvijek rado sjećamo, ali moramo živjeti za danas, jer upravo danas su pred nama izazovi - oni pravi.

COVID-19 i naše mjere predostrožnosti

To je sjajno i tome se iskreno radujemo, ne samo kao trgovci, da u vrijeme pokrivenih lica ljudi želja za lijepim i kvalitetnim stvarima nije prošla. A to je izazov broj jedan za nas - moći ispuniti Vaše želje čak i sada, kada izlazak iz kuće nitko ne uzima zdravo za gotovo.

Drago nam je da naši dobavljači, bez kojih to stvarno ne bi bilo moguće, rade u najvećoj mogućoj mjeri i zbog njih možemo doći do aktualnih kolekcija. Nevjerojatno je da su rokovi isporuke robe gotovo nepromijenjeni. Zahvaljujući njima, više od 4000 proizvoda sa zaliha spremno je za neposrednu otpremu, a dostupno ih je još 7000.

Naravno, prije nego što ručni satovi, sunčane naočale ili nakit stignu u Vaš dom, moraju proći kroz više ruku za koje bismo trebali biti u mogućnosti preuzeti odgovornost. Želimo Vas uvjeriti da su mjere predostrožnosti u našoj tvrtki dovoljno stroge i da radimo sve za Vašu i našu sigurnost. Radimo ponosno i temeljito, noseći zaštitne maske na licu, rukavice i dezinfekciju tretiramo s punom ozbiljnošću, iako je prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO)  sposobnost koronavirusa preživjeti na neživim predmetima mnogo niža nego na površinama koje odgovaraju njegovom reproduktivnom ciklusu. Jednostavno, za svaki slučaj.

Kada govorim o mjerama predostrožnosti, ne mogu izostaviti one koje s ponosom nazivamo dušom naše tvrtke - naše kolege, kolegice i vanjske suradnike. Svjesni smo koliko su važni i s kakvom predanošću trenutno rade. Dugujem im veliku zahvalnost. Istovremeno im obećavam da će u režimu štednje na koji smo htjeli-nehtjeli morali djelomično pristupiti oni biti posljednji koji će osjetiti njegove posljedice.

Očekujete li pošiljku? Pripremite se odgovorno

Iako je WHO autoritet kome u potpunosti vjerujemo, ne šteti uraditi još više. Ako je moguće, preporučujemo Vam davanje prednosti plaćanju karticom pred plaćanjem gotovinom prilikom pouzeća. Tako ćete zaštititi sebe i osobu od koje primate pošiljku. Ako pripremite vlastitu olovku za potpisivanje obrasca o prihvaćanju, nosite rukavice na rukama i stavite zaštitnu masku na lice, ništa Vas više neće ometati u uživanju sadržaja paketa. Pa recite, ne isplati li se?

No, s obzirom da je koronavirus promijenio tijek naših života i utjecao na određene procese, molimo Vas za strpljenje ako Vam pošiljka malo kasni. Svaki je korak predostrožnosti važan i tvrtke za dostavu imaju našu punu podršku u njihovoj primjeni.

Što biste još trebali znati o vašoj kupnji kod nas:

  • nastala situacija nema utjecaja na kvalitetu usluga koje pružamo. Zapamtite, još uvijek smo tu za Vas.
  • narudžbe primamo i otpremamo tako kao i prije.
  • kao oblik plaćanja preporučujemo plaćanje karticom
  • molimo budite strpljivi ako Vaša pošiljka kasni
  • i dalje imate 12 mjeseci za zamjenu nekorištene robe
  • i dalje ćete dobiti besplatnu VIP uslugu i Produljeno jamstvo za robu koja nije u akciji 
  • ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se na info@irisimo.hr ili +38521770618


Zahvaljujemo na svakoj Vašoj narudžbi.

Juraj Bednár, CEO IRISIMO